2-4 personen

huurcaravan met dwarsbed

 

 

 

Per april 2020 verhuren wij één Weinsberg CaraOne 390 QD.  De caravan die wij verhuren is van het model 2020. De tourcaravan is nieuw aan ons geleverd. 

De huurcaravan is ingericht met 3 slaapplaatsen, waarvan één een vast dubbel bed met lattenbodem en springveren matras. De Weinsberg biedt tevens een ruime middenkeuken, een treinzit, een hoektoilet met wasgelegenheid. De tourcaravan wordt verwarmd met een Truma gaskachel. De ramen van de caravan (inclusief dakramen) hebben allemaal een hor en een verduisteringsmogelijkheid.

Lichtgewicht caravan

Ook de Weinsberg heeft – net als onze andere huurcaravans – een lichtgewicht ontwerp, met een totaal gewicht van 1.100 kg. Het model is compact en biedt plaats voor 3 personen. Of je dus samen op reis gaat, of ook kinderen meeneemt, in de CaraOne is het mogelijk.

De caravan wordt afgeleverd met voortent, fietsendrager en met complete inventaris voor 4 personen, welke u kunt vinden onder het kopje huurprijzen.

caravan huren, huur caravan, caravan huur, caravanhuur, caravan verhuur, verhuur caravan, caravans huren, huren caravans, Adria huren, huren Adria, huur Adria, Adria huur, Adria verhuren, verhuren Adria, caravan Schelluinen, Schelluinen caravan, caravanshuren, caravanhuren, caravan Gorinchem, Gorinchem caravan, caravan huren

Specificatie Weinsberg CaraOne 390 QD

  • Totale lengte  593 cm
  • Inwendige lengte  402 cm
  • Inwendige breedte  204 cm
  • Uitwendige breedte  220 cm
  • Eigen gewicht  890 kg
  • Maximale belasting 1.100 kg
  • Bedmaat voor  196 x 140
  • Bedmaat achter (vast) 185 x 117/88
  • Caravan hoogte 257 cm

Huurprijs Weinsberg CaraOne

Seizoen Hoog Midden Laag Dag
Huurprijs € 450 € 410 € 360 € 60

 

Hoogseizoen: 1 juli t/m 2 september 2022

Middenseizoen: 27 mei t/m 30 juni & 3 september t/m 30 september 2022

Dagprijzen: Dagprijs is voor elke losse dag dat u verlengt aan de huurperiode van een week of dat u huurt betreffende een huurperiode korter dan een week. Per dag huren is alleen mogelijk in het laag -en middenseizoen. Voor een huurperiode korter dan een week worden boekingskosten gerekend van € 15,-.

 

Reserveer hier uw huurcaravan

check hier de beschikbaarheid van onze huurcaravans

voor een overzicht van ons verhuurcaravans