De gedachte achter CaravansHuren.nl

Met het huren van een caravan hoeft u niet direct te investeren in een caravan. U hoeft zelf geen verzekering af te sluiten en u heeft geen problemen met stalling. Bovendien kunt u zo uitproberen welke indeling van de caravan u het beste bevalt. Door een service gerichte aanpak hopen wij een steentje bij te dragen aan een geslaagde kampeervakantie. Dit willen wij doen door jonge, goed verzorgde en compleet uitgeruste caravans aan te bieden voor een scherpe prijs. Tevens helpen we u graag aan alle benodigde informatie en tips om veilig en verzekerd met een caravan op pad te gaan.  

Familie Blokhuis

In Giessenburg zijn wij al meer dan 25 jaar actief in het ‘caravangebeuren’. Wij zijn begonnen met het aanbieden van caravan(winter)stalling. Op dit moment bieden wij stallingsplaatsen voor zo’n 60 caravans. In 2006 hebben wij onze verhuuractiviteiten uitgebreid met een 10-tal nieuwe caravans en campers. In mei 2011 is een retrocaravan van Knaus aan deze vloot toegevoegd. De belangstelling onder kampeerliefhebbers was erg groot en met plezier verheugen wij ons alweer op het seizoen 2024. Ons aanbod is intussen vernieuwd met nieuwe modellen uit de Weinsberg-’23/’24-collectie. Tevens voegen we in 2024 de licht gewicht Adria Action aan ons assortiment huurcaravans toe. Kijk voor meer informatie over de verschillende modellen bij het kopje caravans in het menu.  

Papland Gorinchem

In 2009 betrokken we een nieuwe pand aan de Veelhoek (bedrijventerrein Papland) in Gorinchem. Sinds oktober 2009 stalden wij onze verhuurcaravans en campers in Gorinchem. Door een brand bij onze buren is ons pand in Papland zwaar beschadigd geweest. Het pand is in 2012 afgebroken en volledig opnieuw opgebouwd. Vanaf medio 2012 waren we weer actief op deze locatie. Onze caravans zijn tijdig vervangen, zodat onze gasten weer van een mooie (nieuwe) caravan konden genieten. In 2015 hebben wij het pand op Papland verkocht en zijn een nieuwbouw gestart aan de Landscheiding 2-6 te Schelluinen.  

CamperErf

Sinds 2011 doen we op onze locatie aan de “Landscheiding Giessenburg/Schelluinen” mee met het initiatief “campererven” in de Alblasserwaard -Vijfheerenlanden. Regelmatig ontvangen wij gasten uit binnen- en buitenland die één nachtje (of meer), bij ons blijven overnachten met hun camper of caravan. Meer informatie over deze ontwikkelingen vindt u op onze website www.kweetal.com.  

Nieuwbouw “KWEETAL” Schelluinen

In het najaar 2015 zijn we gestart met de bouw van een camping, campererf en kinderboerderij aan de Landscheiding 2-6 in Schelluinen. Deze locatie ligt naast ons bestaande CamperErf. Onze eerste campinggasten hebben we rond Pasen 2016 ontvangen. We zijn heel blij met de vele positieve reviews die we ontvangen www.campercontact.nl . Bent u nieuwsgierig geworden naar onze campingfaciliteiten? Bezoek dan onze facebookpagina en volg ons!  Of kom gezellig een nachtje proef kamperen met uw gehuurde caravan.  

 

2de prijs NKC CamperPlaats verkiezing

In 2020 zijn we verkozen tot op één na, mooiste camperplaats van Nederland. Natuurlijk zijn we super trots op dit resultaat. Met een gemiddelde bezoekersscore van 9,63 eindigde we op de tweede plaats. Meer informatie over onze camperplaats vindt u de website van KWEETAL.com

 

Vernieuwing terrein Landscheiding 1

In 2023 hebben we het terrein aan Landscheiding 1 opnieuw ingericht. We hebben nieuwe bomen en struiken aangeplant voor een extra groene landelijke uitstraling. Tevens hebben we aandacht geschonken aan de elektrische voorzieningen. Een laadpaal met 2 stroompunten is aangebracht voor onze gasten met een elektrische auto’s. Daarnaast zijn de aansluitpunten voor onze campergasten gemoderniseerd. Vanaf nu is het mogelijk om uw camper of kampeerauto te voorzien van 16 ampere stroom. 
 
 
verhuur, caravan, caravans, Giessenburg, Gorinchem, Schelluinen, tent, voortent, huur, huren, vakantie, caravanverhuur, caravan huren, toercaravan verhuur, toercaravan verhuur, kamperen, tourcaravan, tourcaravanverhuur, Adria, kampeerliefhebber, modellen, kampeervakantie, caravangebeuren, verzekering, stalling, caravans, stallingsplaatsen, vernieuwd, collectie, indeling 
voor het reserveren van caravans die wij verhuren
een overzicht van de caravans die wij verhuren
toont de beschikbaarheid van de caravans die wij verhuren
een overzicht van de caravans die wij verhuren
informatie over het huren van caravans

Wij werken samen met: