4 personen
Caravan met Fransbed

Wij verhuren één Knaus Sport 420 QD.  De caravan die wij verhuren is van het model 2018. De tourcaravan is nieuw aan ons geleverd in maart 2019. 

De Knaus Sport 420 QD is een mooie compacte caravan maar net wat royaler dan de 400 QD waar u alles binnen handbereik heeft!

Gelijk naast de ingang heeft u het toilet en de wasgelegenheid, met een Dometic keramisch cassette toilet. De treinzit waar u goed op kan zitten is tevens om te bouwen naar een tweepersoons bed.

In het midden bevindt zich de keuken en deze is voorzien van een drie pits gascomfoor, koelkast, grote lades en een ruim werkblad. Voorin heeft u het vaste bed waarop u met twee personen goed kan slapen. Tegenover de keuken is er nog een ruime hangkast en verder zijn er voldoende kastjes om uw spullen in op te bergen.

Verder is de caravan o.a. voorzien van de volgende opties: ringverwarming, ambiente verlichting, GFK dak ( reductie hagelschade ),extra breed serviceluik, bedverbreding treinzit, combi cassetterollo’s.

Ook heeft de caravan het Pluspakket, Verzwaarde uitdraaisteunen, Heki II dakvenster, Hele Hordeur.

Een caravan die vanwege zijn eigen gewicht makkelijk mee te nemen is achter vele auto’s.

De caravan wordt afgeleverd met voortent, fietsendrager en met complete inventaris voor 6 personen, welke u kunt vinden onder het kopje huurprijzen.

caravan huren, huur caravan, caravan huur, caravanhuur, caravan verhuur, verhuur caravan, caravans huren, huren caravans, Knaus Sport, huren Knaus, huur Knaus, Knaus huur, Knaus verhuren, verhuren Knaus, Knaus Sport, Knaus Sport 420QD, Knaus Sport QD, caravan Schelluinen, Schelluinen caravan, caravanshuren, caravanhuren, caravan Gorinchem, Gorinchem caravan, caravan huren

Specificatie Knaus Sport 420 QD

  • Totale lengte  640 cm
  • Inwendige lengte  444 cm
  • Inwendige breedte  216 cm
  • Uitwendige breedte  232 cm
  • Eigen gewicht  990 kg
  • Maximale belasting 1.200 kg
  • Bedmaat voor  207 x 134
  • Bedmaat achter (vast) 185 x 144/95
  • Caravan hoogte 257 cm

Huurprijs Knaus Sport 420 QD

Seizoen Hoog Midden Laag Dag
Huurprijs € 450,- € 410,- € 360,- € 60,-

 

Hoogseizoen: 25 juni 2021 t/m 3 september 2021

 

Middenseizoen: 28 mei 2021 t/m 25 juni 2020 & 3 september t/m 1 oktober

 

Dagprijzen: Dagprijs is voor elke losse dag dat u verlengt aan de huurperiode van een week of dat u huurt betreffende een huurperiode korter dan een week. Per dag huren is alleen mogelijk in het laag -en middenseizoen. Voor een huurperiode korter dan een week worden boekingskosten gerekend van € 10,-.